Sinatra_Z - Telenovela

Something I found in the old blog amongst the crap the kokkers posted. I think this one should be able to make you smile.. It's a copy from my MSN messenger chat between Sinatra_Z & Perut Macho.


Sinatra_Z Presents


Drama Telenovela Tengahhari Venezuela RTM (Alih Bahasa)

Muchos Hermanas Mercedes Gracicicicos Ramprepas suvoellah betty belafonte....
(Trans : Kehidupan lelaki dan wanita yang membeli ayam di hypermarket berhadapan dengan sekolah)

Scene MSN Messenger.....

Sinatra_Z says:
assalamualaikum
Sinatra_Z says:
faiz oo faiz
"FaIz-PeRuT" says:
oi
"FaIz-PeRuT" says:
aku baru balik low yat la
"FaIz-PeRuT" says:
ko kt ne ni???
Sinatra_Z says:
cc
Sinatra_Z says:
wei aku ngan sapik nak buat kerja gila
"FaIz-PeRuT" says:
ape die
Sinatra_Z says:
haritu aku ngan sapik berserta arip telah berbincang
"FaIz-PeRuT" says:
utk melancap bersame ke
Sinatra_Z says:
dan telah berkata sepakat untuk mengadventurekan diri di kala cuti ini
Sinatra_Z says:
jap lagi aku ngan sapik nak gi jeram jalan kaki
Sinatra_Z says:
tapi keta park kat zoo ke apa ke la
Sinatra_Z says:
beradventure tengah hari buta
"FaIz-PeRuT" says:
owh...nampak mcm sgt panas la
"FaIz-PeRuT" says:
tp itu sungguh mencabar kejantanan diriku
Sinatra_Z says:
tu yang adventure nya
Sinatra_Z says:
sampai sana bila dah berpeluh jantan
Sinatra_Z says:
lompat ler dalam air
Sinatra_Z says:
petang boleh balik
"FaIz-PeRuT" says:
ahhh...kejantanan ku telah terusik
"FaIz-PeRuT" says:
membuak-buak kejantanan aku
Sinatra_Z says:
takpe ekspidisi kejantanan ini akan diselang selikan dengan adengan feminism
"FaIz-PeRuT" says:
ahhh...sungguh gay
Sinatra_Z says:
ohh itu bukan gay
"FaIz-PeRuT" says:
adakah itu namenye persahabatan mulia
Sinatra_Z says:
kerana aku adalah pencinta wanita
Sinatra_Z says:
marilah faiz
Sinatra_Z says:
bukankah adventure serta ekspidisi merupakan romantis lelaki
"FaIz-PeRuT" says:
saya berat hati utk mengatakan bahawe...
"FaIz-PeRuT" says:
saya terpakse menolaknye dgn berat hati
Sinatra_Z says:
ke berat kaki?
Sinatra_Z says:
ataupun berat perut?
"FaIz-PeRuT" says:
kerna sy mahu menghantar kwn saye sebentar lg
Sinatra_Z says:
apatah lagi berat badan
"FaIz-PeRuT" says:
berat badan...tummy trim kan ade
Sinatra_Z says:
ahh itu semua tipu
Sinatra_Z says:
smart shop tipu
Sinatra_Z says:
hahahahaha
Sinatra_Z says:
wei bila abang ko dah kuar berak suruh dia contact aku pakai msn messenger ini boleh?
"FaIz-PeRuT" says:
bro...nnt sy mahu guitar sy kembali buleh
"FaIz-PeRuT" says:
ok
Sinatra_Z says:
boleh
Sinatra_Z says:
tapi lari tune
"FaIz-PeRuT" says:
takpe...
Sinatra_Z says:
saya cuba tune tetapi tidak menjadi
"FaIz-PeRuT" says:
nape???
Sinatra_Z says:
saya nak tune huruf C tertapi dia terkeluar bunyi hurul W
Sinatra_Z says:
kenkadang dia jadi X sharp
"FaIz-PeRuT" says:
adakah kamu menukar ke-enam-enam tali nye
Sinatra_Z says:
dan kalau hari tak baik dia keluar huruf lam
Sinatra_Z says:
dah aku dah tukar
Sinatra_Z says:
haritu dan aku tune
Sinatra_Z says:
jadi
Sinatra_Z says:
beberapa kali
Sinatra_Z says:
tapi semenjak dua menjak ni aku malas nak tune tu je
"FaIz-PeRuT" says:
aiseh man
"FaIz-PeRuT" says:
abg aku dah abes sembelit
"FaIz-PeRuT" says:
dia dah mengasah kejantanan die
Sinatra_Z says:
ohhh bagus
"FaIz-PeRuT" says:
dia nampak bersedia dgn aktiviti kejantanan itu
"FaIz-PeRuT" says:
dia sedang menalipon kamu
Sinatra_Z says:
adakah dia sedang menggaru perut serta telur dia
"FaIz-PeRuT" says:
bersedialah
Sinatra_Z says:
hello
"FaIz-PeRuT" says:
kembalikan guitar jantan aku <---pesan arip
Sinatra_Z says:
dah aku sudah bercakap dengan abang kawan aku yang macho perutnya itu
"FaIz-PeRuT" says:
wei...adakah sapik kutezz bersame kamu sekarang ini
Sinatra_Z says:
tak nanti dia datang
"FaIz-PeRuT" says:
oic
Sinatra_Z says:
rumah aku
"FaIz-PeRuT" says:
ko balik skudai bile???
Sinatra_Z says:
oic - organization of islamic countries
Sinatra_Z says:
tak
Sinatra_Z says:
aku telah menjadi pemastautin di kuala lumpur
"FaIz-PeRuT" says:
owh...nampaknye psm kamu telah berjalan dgn lancapnye
Sinatra_Z says:
lebih kurang la
"FaIz-PeRuT" says:
bile mahu mencari kerje
Sinatra_Z says:
prof suruh aku mengmodify lagi tapi aku dah hantar draf thesis dan membuat lupa serta mengelak untuk mengmodifynya
Sinatra_Z says:
minggu depan kot
"FaIz-PeRuT" says:
ahhh...tahniah
Sinatra_Z says:
aku ingat aku nak mintak kerja kat melawati la menjadi pelakon drama bersiri
"FaIz-PeRuT" says:
anda sudah boleh digelar
Sinatra_Z says:
pelakon?
"FaIz-PeRuT" says:
ENGINEER crite hentai
Sinatra_Z says:
yessssss
Sinatra_Z says:
Degree in Ero Engineering
"FaIz-PeRuT" says:
haha
"FaIz-PeRuT" says:
ko kena kaji teknik melancap mengikut care yg betol
"FaIz-PeRuT" says:
ko kena kasi daya paduan yg betol bg menggalakkan ereksi
Sinatra_Z says:
aku nak buat MBA - Masters in Bobbies Administration dan PHD - Perverted Hentai Doctorate
"FaIz-PeRuT" says:
aku harap ko berjaye dlm kajian ini
Sinatra_Z says:
terima kasih dan keladi serta pandan tak lupa daun terup
"FaIz-PeRuT" says:
akan aku doakan kejayaan kamu dimase hadapan
Sinatra_Z says:
baiklah
Sinatra_Z says:
izinkan saya memohon diri dengan serangkap pantun
"FaIz-PeRuT" says:
ahh...jadi sebelom sy balik skudai jumaat ini
Sinatra_Z says:
oh dah nak balik dah
"FaIz-PeRuT" says:
ape kate kite raikan kejayaan kamu dengan berkaraoke di pusat karaoke ah tong
Sinatra_Z says:
saya setuju
Sinatra_Z says:
nanti ko roger roger aku
"FaIz-PeRuT" says:
cepat...sy dah nak balik skudai dah ni
Sinatra_Z says:
ok
"FaIz-PeRuT" says:
kamu mestilah membelanja
"FaIz-PeRuT" says:
itu menandakan kamu bersyukur dgn ape yg kamu dpt
Sinatra_Z says:
belum kerja lagi nak belanja mendenya
Sinatra_Z says:
itu bukan caranya faiz
Sinatra_Z says:
takpelah
Sinatra_Z says:
Dua Tiga Kucing Berlari, Maka Belarilarilah kucing itu, aku nak kena pegi ni, selamat hari deepavalli
Sinatra_Z says:
babai

Bersambung...........
Adakah sinatra_z akan berjaya mngadventurekan dirinya? Apakah yang dibeli oleh faiz di low yat? adakah mereka akan mengalami perasaan romantis lelaki? adakah ekspidisi kejantanan mereka akan berjaya, adakah kucing itu akan terus berlari...........

Nantikan sembungan telenovela tengahhari .................

3 comments:

lol best gak ah telenovela nih...tp agak 18sx hahaha...bagos2...bole buat gelak

 

hahaha...zaidel...tu adalah perbualan kite beberapa tahun yg lepas...hahahaha